Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ


Οι πολίτες του νομού δηλώνουμε πως θεωρούμε 
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ
όσους πολιτικούς ψήφισαν τις δανειακές συμβάσεις και τα μέτρα που απορρέουν από αυτές, τους όψιμα ανανήψαντες και όσους με άμεσο ή έμμεσο  τρόπο στηρίζουν την δοσιλογική μνημονιακή πολιτική και θα 'ρθουν να “γιορτάσουν” τις επετείους της 25ης Μαρτίου και της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Αυτούς που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία, αυτούς που ξεπούλησαν τον πλούτο της χώρας, αυτούς που απορύθμισαν το ασφαλιστικό και την υγεία, αυτούς που αποδόμησαν τις εργασιακές σχέσεις, αυτούς που κατέστρεψαν την παιδεία και υποθήκευσαν το μέλλον της νεολαίας.
Η παρουσία αυτών των ανθρώπων προσβάλει τους ανυπότακτους και περήφανους ήρωες και τους νεκρούς της εξόδου, που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και το δικαίωμα στη ζωή, προσβάλει ΕΜΑΣ! Οι προσκυνημένοι του «Ναι σε όλα» δεν έχουν καμία θέση στην πόλη σύμβολο του αγώνα και της ελευθερίας.
Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, στα χέρια μας! Έμπρακτη αντίσταση. Όχι στην απάθεια, στην ηττοπάθεια, στη μοιρολατρία. Είμαστε πολλοί, έχουμε τη δύναμη, την ψυχή, το όραμα να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε!
Απαξιώστε τους, χλευάστε τους, απομονώστε τους, όπου κι αν βρεθούν! Ας κάνουμε την Ελλάδα έναν ανυπόφορο τόπο για να ζήσουν. Να τους κλείσουμε στα σπίτια τους, με μόνη τους παρέα τους πραγματικούς τους φίλους: τα βιβλιάρια των τραπεζικών λογαριασμών τους! Να μεταναστεύσουν αυτοί, οι ανθέλληνες κι όχι τα παιδιά μας.
Καλούμε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν αυτή την κίνηση με τις υπογραφές τους, να γίνουμε μια γροθιά. Επίσης και  ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα:
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Ομάδα Πρωτοβουλίας και Αλληλεγγύης Ελεύθερων Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου